Víkend

Víkend

Víkend

 

Chytil jsem se, když k nám přišel víkend,

tělem tvých slov. Zbytek navždy proplul sítem.

 

Zvedáš ruce, abys odkryla své tiché vnady;

přístaviště vratké lásky. Chceš být pro mě tady.

 

Tlukot srdce ve tmě pomáháš mi vidět.

Chladí teplem smrti! Žije naše dítě?

 

Ač je víkend bezstarostný..., příliš volný,

tak svět štěstím stvořil starou barvu sloní.

 

Mlčíš, to již hudba přestala hrát v sále,

a ty tančíš v rytmu křiku. Jsi zde stále?

Autor Xardas, 02.09.2020
Přečteno 205x
Tipy 6
Poslední tipující: Akrij8, Emily Říhová, mkinka, Donne, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně propracované

02.09.2020 18:12:18 | mkinka

Děkuji za zastavení. :)

02.09.2020 19:16:35 | Xardas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí