Příběh každého dne

Příběh každého dne

Anotace: Protože i špatný den, je krásný den. Volně inspirováno Kvílením A.Ginsberga.

Ach kráso dnešních dní,
Tak věčná jsi,
protože my si tě budem pamatovat
ať v dobrém či špatném.

Život prožíváme ve vědomí a nevědomí.
Bereme ho za svůj,
plodíme děti
a ptáme se "proč."

Proč jsi?
Proč jsem?

Odpovědi hledáme,
hlavu si lámeme,
krky někdy věšíme,
jelikož jsme slabí a silní.

To je ta věčnost časů,
hluboká a nekonečná.
Krása všedních dní,
kterou si pamatujem.

Žijeme.
Umíráme.

Autor Imaginant, 04.09.2020
Přečteno 238x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí