Maškarní život

Maškarní život

Zase nos si nasadím,
na masku co kryje tvář.
Svou roli v život uvádím,
jdu hrát ač přesto nejsem lhář.

Hádankou jsou scénáře,
zvolená role je náš los.
Život se s námi nepáře,
přesto ve výhrách nabízí dost.

Někdy s výběrem role máme štěstí,
ruka po správné masce sáhne.
Příběhem plujeme a nic nás nevyděsí,
hrajeme příběh co sám nás táhne.

Jindy volba masky šťatsná není,
scénář života jiné role žádá.
Zoufale čekáme nápovědu co to změní,
naše hraní zoufale aplaus postrádá.

Každý den na nové slosování,
jak nebe na hvězdy čekáme.
Posedlí touhou po poznání,
zda teď již štěstí poznáme.
Autor petrzal, 09.09.2020
Přečteno 133x
Tipy 9
Poslední tipující: Akrij8, Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, ARNOKULT, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každičký den život svou ruletou točí
kdekdo si přeje ať správné číslo tam skočí :) moc hezká Petrzali...

10.09.2020 17:44:23 | Emily Říhová

Děkuji Emilko, vystihla jsi to přesně

11.09.2020 05:52:00 | petrzal

Děkuji Petrzálku, to mě moc těší :) krásný den

11.09.2020 09:27:30 | Emily Říhová

Losování probíhá v každém momentu a čísla jsou naše touha :o)

09.09.2020 08:55:16 | Crazymike

Tak snad nám to padne ;-)

09.09.2020 13:00:01 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí