Jsem jak poslední klas

Jsem jak poslední klas

Anotace: O pocitech

Sbírka: Písničky z domova

Jsem jak poslední klas
a svět je mlýnsķý kámen
jenž drtí mne zas a zas
dokud není se mnou amen

Jsem jak kapr v kádi
jemuž němou hlavu setnou
ač Vánoce máme rádi
andělé do oblak vzlétnou

Jsem jak ten starý strom
jehož jednou lesníci skácí
Náhle přišel silný vítr v tom
a dřevaři nemají co na práci
Autor Petr27, 13.09.2020
Přečteno 215x
Tipy 10
Poslední tipující: Dejvis, Emily Říhová, Psavec, Iva Husárková, šerý, Guldrun, ARNOKULT, mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí