Du zas pryč

Du zas pryč

Anotace: Rammstein - Du Hast; https://www.youtube.com/watch?v=W3q8Od5qJio

Du, du zas, du zas pryč.
Ne, nemám co na ksicht.
Du, du zas, du zas pryč.
Ne, nemám co na ksicht.

Du, du zas, du zas pryč.
Du zas pryč!

Du zas pryč z kina,
čí je to vina?
Prý roušku nemám,
do auta nasedám.

Když policajt plackou mávne,
máš hned útrum ve svých plánech.
Jak? Tak!

Roušku nemáš kamaráde,
za litra ti klidně dáme.
Jak? Tak!

Du, du zas, du zas pryč.
Ne, nemám co na ksicht.

Du, du zas, du zas pryč.
Du zas pryč!

Du pryč jsem ...ák,
nemám ten rolák.
Abych měl chleba
rouška je potřeba.

Vystupte si milý pane,
zase jsme vám v patách, v zádech.
Jak? Tak!

Roušku nemáš kamaráde,
za litra ti klidně dáme.
Jak? Tak!

(Vystupte si milý pane, nejste cajk.)
Jak? Tak!
Autor CRASH, 19.09.2020
Přečteno 221x
Tipy 4
Poslední tipující: Roser
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rammstein poslouchám ráda a tohle se Ti povedlo.
Super.

21.09.2020 21:57:17 | Jaruška

To je geniální parodie a skvěle zasazená do této divné doby. Dobrá práce (=

19.09.2020 22:25:31 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí