Jsou ještě pořád putyky

Jsou ještě pořád putyky

Anotace: O hospodském životě před virem

Sbírka: Písničky z domova

Jsou ještě pořád putyky
kde pár chlapků hraje karty
za doprovodu živé muziky
vyhrává ten nejchytřejší z party

Tam venku na ulici čilý ruch,
rty až orosené pivo osvěží
u stolu se tvoří z lidí kruh
že odolat půjde jen stěží

Jako žebrák a kapsy hluboké
stejně jako tvoje oči lesklé
našel jsem tři pětky ubohé
a žádné pivo nesvítí ve skle
Autor Petr27, 22.09.2020
Přečteno 180x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí