Den se vznesl

Den se vznesl

Anotace: Báseň o prchajícím dnu

Sbírka: Písničky z domova

Den se vznesl do oblak
jako by snad křídla měl
letět, jak ten papírový drak
bych taky jednou chtěl

Až najednou hora potemněla
to podzim denní světlo zháší
však o tom tušení jsi neměla
Jak den se nad oblaky vznáší

Den se vznesl jako prach
když jej průvan bytem víří
aby usedl kdesi v temnotách
a se svým osudem se smíří
Autor Petr27, 24.09.2020
Přečteno 194x
Tipy 2
Poslední tipující: BluefoXx, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Utíkají nám dny.. ;)

25.09.2020 11:59:46 | jenommarie

bohužel :)

25.09.2020 21:06:43 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí