Ve váze schne kytka

Ve váze schne kytka

Anotace: Kytka?

Ve váze schne kytka.
A přitom je ve vodě.
Umírající lidé.
Plni jsou života.
Čas měnící zájmy.
Děti.
Je jich jako smetí.
To to letí.
Včera jsem u tvých dveří stál, pak jsme spolu leželi, v objetí.
Z dětí jsme byli dojatí.
A teď už z jejich.
Koloběh života.
Touhy a plození.
Odchodů.
Kam jinám máme jít.
Když přez cestu je mříž.
A poblíž ní je kříž.
I Tobě, každému.
Našeptává mi čas.
Co mezi prsty jako voda plyne.
A hráz ji nezastaví.

Autor umělec2, 26.09.2020
Přečteno 197x
Tipy 5
Poslední tipující: Nemámpřezdívku333, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé dílko...
..ST..

02.10.2020 23:56:14 | Jaruška

Co všechno navodí ve váze kytka. Opravdu zajímavé. Dobře vystižený koloběh života.

27.09.2020 12:56:19 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí