Príliš skoro

Príliš skoro

Anotace: Jeseň 2020. Divné to obdobie..:) tohto roku akosi všetko nedáva zmysel. Alebo sme len boli vytrhnutý zo zabehnutých koľají...

Spadla si mi do dlaní
Z konárov starého javoru.
Znova, avšak
Akosi inak.
Akosi skoro.

Či uvidím všetky farby tvoje
A pocítim chvenie vetra?
Okúzlia ma dnes svetlá irisu
Na nebeských dverách?

Prišla si do zlej doby.
A hmatateľné ticho
Sprevádza moje sny
O rozbehnutí bez strachu,
Z tejto divnej nepohody.

Cítiť chcem ešte Slnka horúčosť
I keď zakrytú spola mám tvár
Žijúc si ten život mravenčí
Nevnímajúc nad hlavou mrakov chmár.

Všetko je však akosi inak.
Prišla si akosi skoro.
Autor Guldrun, 03.10.2020
Přečteno 149x
Tipy 11
Poslední tipující: Now, Emily Říhová, Vivien, ARNOKULT, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tento rok "svět" vykolejený, pro lidi. Stromy dál krásně kvetou a vitr ořechy sbírá v pravý čas.

03.10.2020 22:58:35 | Vivien

Mám ty pocity..
ale vše prý JE..tak, jak má být
..
možná víc si uvědomit ty podstaty a své
..co pro nás je v životě důležitý. **
Uvnitř se snažit zachovat svůj klid..
nepřiživovat strachy.*ST;)

03.10.2020 18:40:15 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí