V rytmu ulice

V rytmu ulice

Anotace: O zvucích z ulice

Sbírka: Písničky z domova

V rytmu holubích křídel
jež ozvěna na zem vrací
jakoby ulice chtěla příděl
za jejich usilovnou práci

Déšť zvoní na spadaných listech
zvony tramvaje cinkají ulicí temnou
chodím denně po těchto místech
naštěstí si dívko vždycky se mnou

Klape studená dlažba od podpatků
chtěl bych slýchat ulici v rytmu
každé ráno od pondělka do pátku
však Tvá přítomnost rozžehne i tmu
Autor Petr27, 06.10.2020
Přečteno 188x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí