Zlomená

Zlomená

Anotace: Kdo sleduje mou tvorbu o mém životě, ví o překonáne závislosti na pervitinu, svatbě, o smutku, když má žena nastoupila do vězení.. Bohužel ač se vrací za 14 dnů, příběh nemá šťastný konec..

Rozebraná duše topí se v samotě,
Třesoucí ruka škrtá dny v kalendáři,
Letní vůně nocí shořela v temnotě,
Srdce se plazí v pekle na oltáři.

V dopisech vepsaná slova věrné lásky,
Čekání na další psaní je věčné,
Strachem umírají i sedmikrásky,
Myšlení stává se nebezpečné.

Slzy usychají večer na polštáři,
Rána bolavě hryzají nový den,
Adresa věznice směje se v adresáři,
Odmítám návrhy ostatních žen.

Maska s úsměvem zdobí mou tvář
Nikdo nevidí že uvnitř umírám,
Raději budu pro vás šťastný lhář,
Zlomenou duši před vámi popírám.

Poslední dny plují kolem nás,
Telefon tesklive začne znít,
Dojetim podlomí se mi hlas,
Kamenné srdce chce znovu bít.

Tvůj hlas pohladí vyhořelé síly,
Sladká slova lásky zahladí žal ,
Těším se na návrat mé krásne vily,
Kterou mi osud na měsíce vzal.


Začátky hovorů malují úsměvy dnů
Postupně však procitam do reality,
Ty už nejsi ta žena mých snů,
Dozvídám se všechny tvé aktivity.

Smutek a láska tě dávno opustila
Líbáš a dotýkáš se jiných s radostí,
Nechápu jak si tohle dopustila,
Bolest zařezavá se mi až do kosti.

Zlomila si člověka co dýchal pro tebe,
Utrhla mi křídla a vyrvala mou duši,
Padám na kolena, odcházím do nebe,
Srdce zasáhla si jedovatou kuší.

Jsi ta nejhorší noční můra,
Lituji každého dne co jsem ti dala,
Jsi falešná, odporná stvůra
Lituji i že jsem si tě tenkrát vzala.

Nenávidím tě za tvé nekonečné lhaní ,
Jsi ten největší odpad v mém životě,
Pálím naše fotky a každé tvé psaní,
Chcipni ty děvko v pekelné temnotě.
Autor Sugarka, 14.10.2020
Přečteno 243x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, Donne, ARNOKULT, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milá Sugarko to je moc smutné... přeji hodně sil k překonání té hrozné bolesti, kterou teď cítíš... opatruj se, hodně štěstí (*)

25.10.2020 13:36:46 | Emily Říhová

Něco skončilo, třeba v budoucnu něco lepšího začne.

14.10.2020 12:23:33 | Donne

Milá Sugarko je mi to moc líto a přeji..ať brzy ta bolest ustoupí. *ST

14.10.2020 09:35:41 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí