Jednou

Jednou

Jednou jsem krásnou dívku políbila,
A krásou se celá rozplynula.
V tu chvíli věděla jsem, že je něco jinak
Ne jak u vás! Opak!

Úplně jiný pocit mám
Doufám, že ho uchovám.

Je to realita nebo sen?
Nesmím se dostat ven.
Stále nevím.
Oči otevřené, dýchám,
Na ten úžasný pocit si zvykám.

Užívám si to víc a víc
Všechno za sebou nechajíc.
Někdo na mě položil ruku
Ohlížím se, nikdo po mém boku.

Otevírám oči a tečou mi slzy
Že už jsem zase tady.
Nádherný to byl sen
Kéž by se opakoval každý den.

Realitou by se mohl stát
Kdyby mi ten polibek někdo chtěl dát.
Třeba jednou se stane
Kdo ví jak vše bude.
Autor Vydima27, 23.10.2020
Přečteno 151x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, ARNOKULT, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Samota není smutkem duše,
když sobectví se rozplyne;
nesmělý žije jednoduše –
on hledá pouze jediné,
co zlobou pravdu nepřemůže
ve studni něhy nevinné.

24.10.2020 12:00:33 | ARNOKULT

Smutné :(

24.10.2020 11:20:34 | M. Novák

Všechno se může stát
..životem kráčíme
a stopy nové si tvoříme
.. kdo ví..co přijde
..štěstí se má i naproti jít
..tak hodně štěstí přeji TI.
* ST :)

23.10.2020 23:20:01 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí