Kačky, love, škvára

Kačky, love, škvára

KAČKY, LOVE, ŠKVÁRA


Musím krotit vášně,
blbá zpráva strašně.
Na Karlově mostě
chce se mi řvát sprostě.


Zmůžu se na "JEJDA".
Zazobanej strejda,
na žádost svý snachy,
přestal dávat prachy.

 

Idea tý snachy,

mám prej jít do fachy!

Já však, beze studu,

těžko makat budu. 


Říkaj, že jsem klíště!
Čím zaplatím příště
vepřo, zelo, knedlo?
Proč strejdovi jeblo?!?


Žádný kačky,
love, škvára.
Žádný hračky, 
fet, chlast, žvára!


Tluču do zdi pěstí.
Denní dávku štěstí,
nemám na ní prachy.
Klepu se - ne strachy.


Stěží někde urvu
peníze na kurvu.
Místo bytu deky,
chlastat budu z řeky.


S kytkou švihlou z hrobu,
zazvoním na robu,
vlastně starší vdovu
z bohatého chovu.


Vychválím jí oči,
snad mi na to skočí.
Řečeno to stroze,
budem v symbióze.


Budou kačky,
love, škvára.
Budou hračky, 
fet, chlast, žvára!

 

Autor Koala, 30.10.2020
Přečteno 135x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Emily Říhová, Donne, mkinka, Rozmarýna, petrzal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud chceš chechtáky, tak se musíš snažit.

13.09.2023 00:32:08 | Psavec

Je vidět, že s jazykem a slovy sis krásně vyhrál - zábava při čtení zaručena.
Skvělá práce!

30.10.2020 11:50:21 | Rozmarýna

Drsný a s nadsázkou a mě se to moc dobře čte - díky

30.10.2020 08:12:37 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí