MEZI PRSTY

MEZI PRSTY

Je několik věcí
co mezi prsty utečou
a až budem velcí
a slzy až nám potečou
zjistíme pozdě že zlí vlci
nám ty šťastné chvíle odvlečou

Přemýšlíš jestli hrát si teď
jestli radost nemá jít stranou
a bezvýrazná všední šeď
vstupuje do srdce
právě tudy
otevřenou branou

Nečekej příliš
na pravou chvíli
snadno se zmýlíš
a k svému cíli
vlky běžet uvidíš
pak tam kde tvoji blízcí byli
jen ozvěnu smíchu uslyšíš

to prázdná místa
dětských stínů
probouzí v tobě
náhle vinu

Je několik věcí
co mezi prsty utečou
jen ať to není proboha
jeden z největších darů od Boha
Autor Pravdomila Krásná, 18.11.2020
Přečteno 235x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Emily Říhová, mkinka, Jdarks, ARNOKULT, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí