Každý den

Každý den

Anotace: Přemýšlím nad kravinama.

Každý den ráno zavírám oči,

Upnuta k myšlence,

Vlastní smrti.

Život mě drtí a tak platím i s úroky,

Daň za poslední měsíce,

Poslední roky,

V utkvělé představě, že jsem žila.

 

Každý den nechci být, a stále jsem tady.

I přes to dobré, i přes všechny mé pády.

 

Hlavou mi jde jen to,

Že míru a klidu,

Nedojdu, dokud se nezabiju.

 

Tu myšlenku držím v sobě.

(A nebo si to vymýšlím...)

 

Je to fuk.

Nikdo nemá ani zdání,

Jak moc nebo nad čím,

Přemýšlím.

 

 

Autor The Bell Jar Girl, 20.11.2020
Přečteno 134x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí