Mému městu, zdar

Mému městu, zdar

Anotace: O rodném městě

Sbírka: Kříž a jablko

Až se jednou vrátí
do rodného města
podél železniční trati
bude zarostlá cesta

Až vystoupíme z vlaku
a půjdeme po perónu
vypustí páru do mraků
až nevidíme přes clonu

,,Tvému městu zdar"
křičí,když mne vítá
bydlet zde, můj dar
když za kopci svítá
Autor Petr27, 22.11.2020
Přečteno 178x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí