Ochoč si mě

Ochoč si mě

Krajkové šaty mám,
cítím je na kůži,
když mi je, posouváš,
i s rukou na hýždi.

Voníš tak, jak to chci,
jak to mám ráda.
Cítím hned, že jsi chlap,
hladím ti záda.

Zatínám, slibuji,
navždycky tvoje,
netušíš, že je to,
kupička hnoje.

Vodítko, nasaď mi,
a budu jiná.
Dokud mě, omezíš,
vždy budu vinná.

 

Jsem to já.

Autor Liška Scout, 24.11.2020
Přečteno 160x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí