Přivoň si má paní

Přivoň si má paní

Anotace: O nepohyblivé ženě

Sbírka: Kříž a jablko

Přivoň si aspoň má paní
k těm kvítkům v záhonu
více vonět nemohou ani
otevři okno a odhrň záclonu

Otevřeným oknem vůně proudí
až váš drobný nos pocuchá
jako slepá babka kolem bloudí
a něco vypráví mi do ucha

Má paní ale nemůže už vstát
nohy má jako kamenné kvádry
v nehybné poloze musí zůstat
jakoby měla tělo celé ze sádry
Autor Petr27, 29.11.2020
Přečteno 205x
Tipy 6
Poslední tipující: breberkar, Emily Říhová, mkinka, Rozmarýna, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí