Putujeme nocí

Putujeme nocí

Putujeme nocí
Tmou, co rámuje zkušenost
On se zamlčí, vydechne kouř
Co v plicích ho dusil
A pokračuje

Memento mori, drahocennost času
Užívat chvil, nepoddat se strachu
Vlastnit svou mysl, neplatit za nájem
Názoru, co bál ses vyslovit
Tužeb, co bál ses následovat

Tak proč plýtvat hodiny v buse, když můžeš jet z tahu tágem
Autor jbpoetrie, 01.12.2020
Přečteno 134x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak šťastnou cestu..a opatrně ;)

01.12.2020 23:48:09 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí