Spíš a už víš

Spíš a už víš

Anotace: Jedna příhoda po probuzení

Že až se probudíš
Nebudeš o moc svému snu blíž
Protože to co uvidíš
Se ti vůbec nelíbí

Ty zkurvený pochyby
Zas ten sen zabíjí
A tebe to ubíjí

Chceš zase zavřít oči
Nechat zemi ať se točí
Je tam tak krásně
Už zase píšeš básně

Ty slova ti sílu dají
S realitou ti pomáhají
Tu děvku co se ti hnusí
Říkají, že musíš

Přestat být snílkem
Otevřít oči
Přispět svým dílkem
Kde je ten kočí !

Co vezme te tam
Kde snít můžeš stále
Je to jen klam ?
Bojíš se náhle...........

A pak najednou
Kde se to vzalo
Máš chuť vyskočit
Už nechceš snít

Chceš krásnou ženu políbit
A pak ji za ruku vzít
Ochutnat její krásu
Vzít ji kolem pasu

Pohled do jejích očí
To není sen
Svět se zas krásně točí
Neváhej a celou si ji vem




Hele není to marný
Mít svoje sny
Autor Nezvaný a nevkusný, 05.12.2020
Přečteno 178x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Rozmarýna, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí