Během prosincové tmy

Během prosincové tmy

Anotace: O prosincové tmě

Sbírka: Kříž a jablko

Tma brzy světlu plány zhatí
a obloha bude plná nachu
než slunko svou tvář ztratí
pomalu utahuje smyčku strachu

Až půjdeme po vánočních trzích
do kapsy, vezmem si mince
cestou potkáme pár lidí drzých
ačkoliv je teprve půlka prosince

Prosinec rozvinul prapory zkázy
jež vztyčil na ledovou žerdi
ve sněhu zanechám své vzkazy
a soumrak při obzoru se rdí
Autor Petr27, 06.12.2020
Přečteno 166x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí