Snad tak zle není

Snad tak zle není

Anotace: Vlastenecká báseň

Sbírka: Kříž a jablko

Snad tak zle není
jak v minulém času
když tu vojáci zelení
schovali se do klasů

Všemu vojsku do pole
příkazy od mocných zněly
aby ochránily každé pachole
když kol hlasy polnic hřměly

Snad tak zle není
jako v dávný čas
když, za modlení
do basy zavřely nás
Autor Petr27, 07.12.2020
Přečteno 151x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí