Epitaf

Epitaf

Anotace: Vlastní epitaf

Sbírka: Kříž a jablko

Uložte mne do hrobečku
u našeho kostela na kopečku
památeční deska ať hlásá
Bedřichov nechť moje spása

Zde leží básník tvého kraje
na hřbitově, za nízkou zídkou
jemuž teď zlatá loutna hraje
obklopen je andělskou hlídkou
Autor Petr27, 13.12.2020
Přečteno 175x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Guldrun, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí