Omezení

Omezení

Anotace: Omezení

Vánoce za námi
alespoň nějaká radost
od zítřka zas velké omezení
každý toho má už dost
kdy už skončí všechny ty zákazy
někteří podnikatelé si připravují provazy
je to prostě síla vše co je okolo nás
tak kým je to manipulované kdo je ten lhář
Autor kikin87, 26.12.2020
Přečteno 103x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí