Nesmíš to vzdát!

Nesmíš to vzdát!

Anotace: Povzbuzení pro ty, které ubíjí tento život...

Černým šátkem mává, kdo se loučí,
bílým šátkem mává, kdo se vzdává.
Říká se, že krásné věci brzy skončí,
přesto ten život mnoho z nás dává.

Když ti den hází furt klacky pod nohy,
když topení netopí a duše tě zebe,
nauč se skákat, dej ruce na rohy,
rozjeď se na kole, koukej na nebe...

Je to jen na Tobě, jak život uchopíš,
jestli to vzdáš, neb budeš bojovat,
jestli se vzpřímíš, v reálu zalovíš,
kéž se ti podaří radost si zachovat...

To přeje ti ten, kdo splínem prošel,
myslel si, že už má vše krásné za sebou,
vzchopil se, makal a do cíle došel.
Říkám Ti : „Dáš to!“, stojím teď za Tebou!
Autor Pajus83, 17.01.2021
Přečteno 135x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Guldrun, mkinka, Z nitra
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je to nejcennější co máme
tak není výhra, když ho vzdáme...
Hezký večer, Pajus

24.01.2021 23:07:27 | Emily Říhová

Pekné povzbuzení..
naděje je vždy
..jen sebrat všechny síly
a chuť i víru v sebe neztratit* ;)

18.01.2021 19:57:44 | jenommarie

Díky Ti za Tvojí podporu, beru ji za svoji oporu :)

18.01.2021 00:00:39 | Pajus83

Složila jsem něco podobného :o)

18.01.2021 00:06:07 | Z nitra

Morální podpora se cení,
vzdávat se, vhodné není :o)

17.01.2021 23:51:43 | Z nitra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí