LÁSKA

LÁSKA

věřim že to je nádhnerný
věřim že to je ono
věřim že třeba nemusim bejt ten pravej
věřim že to je něco
něco co kámo nepochopíš
věřim tomu
nebyl jsem tam

věřim v lásku
nebyl jsem tam
věřim v to
ale nikdy jsem tam nebyl

vem si to
vem si co chceš
co potřebuješ
co musíš

z člověk
kterej to nikdy nezažil
Autor Tony Montana, 18.01.2021
Přečteno 146x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Guldrun, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásna. Moc sa mi páči.:)

18.01.2021 09:02:43 | Guldrun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí