Nebát se

Nebát se

Anotace: ..................

uprostřed ničeho
ničím být
plnit se prázdnotou
po okraj
bez mrknutí oka
vědomí rozdrtit
a to co již zřejmé je
uzavřít v taj

pak zavřít oči
poslouchat srdce tep
časem co všude kol
nechat se nést
netřeba všemu
co na světě rozumět
mysl svou uzamknout
myšlenkám na protest

to dělat vše
jen s jediným cílem
sebe tak připravit
na boje další
nebát se válek
co nekončí smírem
a nejít vždy cestou
co vypadá snažší

Autor James Libustka, 21.01.2021
Přečteno 173x
Tipy 13
Poslední tipující: Chane, Vivien, Majda, Emily Říhová, mkinka, Kubíno, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mysl svou uzamknout myšlenkám na protest .. prima barbiturát pro zdejší nespavce

09.03.2021 15:54:46 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí