Brk

Brk

Anotace: .

.
V tichu příchuť lesních jahod
ve slepotě nahmataná tvář
propisky a fixy zahoď
vrací se kalamář

Honím husy po dvoře
má milá v komůrce usíná
Můj splín nadějí ochořel
otisky vraha
detektiv ze rtů snímá

V tichu příchuť citronové temnoty
dům se rozpadá a páchne močí
a náhle vím nejsem to já
jsi to ty
dva nože místo očí
Kdo má?

Vyhoď i kalamář
vrací se prst do barvy a jeskyně
umění strasti
kde předkové žijí a kreslí svoji tvář
Co dávají? Život Život.
A jak?
Stále slibně
rozepsaný román..
.
.
Autor Now, 25.02.2021
Přečteno 158x
Tipy 16
Poslední tipující: gallatea, Emily Říhová, enigman, Marten, Básník Karel, Frr, šerý, mkinka, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji.

14.03.2021 19:54:22 | Now

nedopsáno...

08.03.2021 15:15:20 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí