Most přes řeku

Most přes řeku

Anotace: O jednom starém mostě

Sbírka: Duhový vínek

Starý most,samá vráska
vyrytá v kamenné tváři
sivý kámen v něm praská
po čase dohnalo ho stáří

Starý most,nad řekou
po staletí celý chátrá
voda ušla cestu dalekou
a kameník po něm pátrá

Až opraví most dlátem
aby nepadaly kusy zdiva
do vody s hnědým blátem
do níž hledí socha,jak živá
Autor Petr27, 28.02.2021
Přečteno 206x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Dája K
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST.Památka si zaslouží básničku.

02.03.2021 21:12:52 | mkinka

děkuju souhlasím :)

02.03.2021 22:07:40 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí