Ticho

Ticho

Samota jako bublina

Kolem mě se tvoří

Vášeň kdesi hoří

A pták v slunci zpívá

 

Kořeny do země se noří

Klopýtám

Srdce moje choří

Samotu snad uvítám?

 

Ticho, to ticho svírá

Kde je ten pták co zpívá

Kde jsou ty ruce vášnivé

Kde je ten život kolem mě…

Autor Aramgad, 16.03.2021
Přečteno 137x
Tipy 8
Poslední tipující: poslední, Emily Říhová, Psavec, Iva Husárková, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí