Pracovní den

Pracovní den

Anotace: O všedním pracovním dnu

Sbírka: Kříž a jablko

Měsíc v pleťové masce
lidi do práce odvádí
kde na výplatní pásce
pár drobných už nevadí

Čas pohání unavené metaře
které mijím cestou k vlaku
déšť bičuje jim do tváře
jak kapky kanou z mraků

Vítr češe mrakům černé hřívy
líně kráčí sinou nebeskou plání
po celý čas zůstanou bez skývy
narozdíl od lidí, malí jsou páni
Autor Petr27, 18.03.2021
Přečteno 175x
Tipy 11
Poslední tipující: Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, šerý, Klára Němcová, Frr, V.N.Losinský, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí