Přemítání

Přemítání

Anotace: Napsáno: 25.8.2019

Sbírka: Opilá růžová

Kráčím dnem a nocí tam a zpět.
Jsem muž, jenž mu byl stvořen svět.

První krůčky, první slova.
Toho času vládla svoboda.

Dnes jsem starší o pár let,
srdce ryzí a pak...

A tak myslím, že nadešla chvíle říci už,
že po mém boku, kráčí...

Jsem vyvrhel a hejsek dnešní doby.
A to žiji v době míru a svobody.

Autor Miborrow, 21.03.2021
Přečteno 156x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Marek, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí