Slova plná strachu

Slova plná strachu

Anotace: Napsáno: 28.4.2020

Sbírka: Opilá růžová

Ne, nelžu, neumím lhát,
jen se tiše kaju
a chlemtám destilát.

Ten svět, jenž krásný byl,
již není tím čím byl.
Bloumám jím již pár let,
jsem jak letec jenž mu byl stvořen svět.

Mám pár slov, jenž bych říci měl
a smířit se se svým osudem.
Toužím mluvit, dlouho jsem již hladověl
a svého cíle dobudem.

Srdce křičí: "Miluješ ho!"
Hlava volá: "Nebolí to?"
Jenže strach mi váže ruce,
v nitru vzkvétá revoluce.

Teď jen víno a správný čas,
povědět tu pravdu zvolna hlas.
Ne, nechci už více lhát,
chci dál chlemtat destilát.

Autor Miborrow, 24.03.2021
Přečteno 177x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, Klára Němcová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Alkohol dělá alibi
zastírá strach i pochyby
Není však řešením
jak sama dobře vím

Ale na to prď...dáme si sklenku ?

24.03.2021 09:03:23 | Klára Němcová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí