Dezertér

Dezertér

Anotace: Ku šťastiu je predurčený...

 

Som ten koho nebavilo

hrať podľa cudzích pravidiel

som slobodný, som dezertér

už viac nie som ten

kto verí vašim slovám,

že som nikto a nikým zostanem

sny sa neplnia len vyvolením

lebo taký nie je nik

ku šťastiu je predurčený

každý- ty aj ja

preto o tom rád píšem,

preto mi to v srdci hrá

neprestávaj veriť, neprestávaj sa snažiť

a príde deň kedy ťa ani vlastný tieň nespozná

 

Som dezertér zo starého myslenia

aj keď s natrhnutým rukávom-

som ten kto svoje sny má,

ten kto sa nesnaží byť lepší

ako niekto iný

ale najlepší ako dokáže

som ten kto ešte stále píše

a pokúša sa rozdať

čo najviac toho úsmevu

nemrzí ma že som sklamal

tých ktorí mi neverili

lebo ja som autor svojho príbehu

 

...Keď si už niekedy počul

"to nedokážeš, na to potrebuješ

čokoľvek čo nemáš,"

mýlia sa

never im, prosím nie

máš na výber: dať za pravdu im

alebo sebe,

rozhodni sa pre seba

lebo len ty si so sebou

od začiatku až do konca

a tvoje sny,

tvoje šťastie

je rovnako dôležité

ako šťastie druhých...

Autor Dávid, 25.03.2021
Přečteno 167x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřit sám sobě,jít svojí cestou a neubližovat druhým..Krásně vyjádřeno milý Davi..
..ST..

25.03.2021 22:57:13 | Jaruška

Ďakujem, vážim si to Jarka :)

28.03.2021 20:53:57 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí