Sněhová vločka

Sněhová vločka

Anotace: Zimní snění

Za brýle vklouzla ti sněhová vločka.

Doufám, než roztaje, snad chvilku počká.

Bych mohla na ni ještě chvíli se dívat,

A pak ji, až roztaje, z tvých řas jemně slíbat.

 

Ale sundáváš brýle a mneš si ty řasy,

Zdá se, že pohled můj nechceš víc asi.

Opouštím snění i ta tvoje očka.

Snad stihne je někdy zas sněhová vločka.

Autor Kiiwi, 06.04.2021
Přečteno 178x
Tipy 16
Poslední tipující: Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, mkinka, poslední, jenommarie, Iva Husárková, Frr, šerý, Týna, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sněhu už, myslím si, letos bylo až-až. Báseň nicméně moc fajn. Velkej tip.

07.04.2021 12:44:56 | poslední

Pěkná a jemná *ST :)

07.04.2021 08:16:43 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí