Andělská

Andělská

Anotace: Andělská

Jsi vznešená bytost
krásná a tak něžná
neviditelná pokaždé
a nikdo tě osobně nezná
však strážíš naše životy
jsi nám tak blízká
spousta z nás
si tvou přítomnost získá
jsi strážný anděl
co nenechá nás na pospas
víš kdy nám hrozí nebezpečí
kde jsme k tomu nepotrebuješ kompas
Autor kikin87, 29.04.2021
Přečteno 136x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí