Poklady

Poklady

Diamanty,smaragdy
safíry a rubín
zlato,stříbro,platina
to sou věci krásné
věci co nám sluší
každý je má rád
každý kdo chce vypadat
nemusíš to všechno mít
stačí si to představit
poklady sou krásné
dokud světlo svítí
a když jednou zhasne
budou všechny v ...

Poklady sou krásné
každý je má rád
Autor Fil, 13.05.2021
Přečteno 181x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Psavec, Piví, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí