Dnes jen vzpomínka

Dnes jen vzpomínka

Anotace: Napsáno: 6.6.2021 Pro R.

Sbírka: Růžové dno

Slíbil jsi mi hvězdy
a já ti dal nebe.
Ty jsi chtěl vesmír
a já ti dal sebe.

Pro tebe však málo jak se zdá.
Já se snažil se ti odevzdat.
O svých chybách dobře vím.
Nejsem klenot, dnes jen stín.

Nelituji žádné chvíle,
co jsem strávil vedle tebe.
Nezlobím se za tvá slova,
měl jsi pravdu, znova, znova.

Dnes již svíráš dlaně jiné.
Doufám, že tak jako kdysi mé.

Autor Miborrow, 06.06.2021
Přečteno 204x
Tipy 8
Poslední tipující: kikin87, Emily Říhová, mkinka, Psavec, Iva Husárková, Frr, Vivien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká a citlivá báseň.

31.07.2021 09:38:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí