Nechci, ale chci

Nechci, ale chci

Už nebaví mě doma,
co přivedl jsem tam.
Nechci to tak dále,
tiše odmítám.

V životě mě pochopili
Jenom lidi dva.
Jedním z nich byl děda
a "maličkost" Tvá.

Nechci skončit
jako dopad on.
Nechtěl býti doma
radši "venku" shon.

Tak jako on trpět
vážně netoužím
Rozseknout to musím
neb se zadusím.

Proč na světě nejsou
ženy jako Ty.
Ó ano jako Ty
myslím to vážně.

Nechci život lehký
jen nechci tenhle děs
Unaven jsem stresem
Chci cítit vůni hvězd

Tu vůni života
mit ve svých žilách.
Utíkam, a vím to
tak zvolna unikám.
Autor Protos1182, 10.06.2021
Přečteno 111x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, Psavec, Marten, Marek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chci cítit vůni hvězd...krásně napsáno.

14.06.2021 07:44:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí