Bez cenzúry

Bez cenzúry

Anotace: Je svetlo tam kde bola predtým tma...

 

Idem bez cenzúry,

bez cenzúry

nadávam ale

nemusím to dávať do básní

bez cenzúry,

kráčam bez cenzúry

snívam,

smejem sa,

teším sa

bez cenzúry

žijem,

milujem

užívam si to korenie

korenie žitia

láska, smiech, iskra

v očiach a umenie

 

Bez cenzúry

vstúpil som

do sveta literatúry

bez cenzúry

začal som

myslieť

vyslovovať otázky a hľadať odpovede

lebo zatúžil som letieť

 

Som rád že som neprestal

a nenapísal svoju poslednú

som rád že môžem byť

s vami aspoň cez písmenká

vážim si to všetko,

vás, vašu podporu

ďakujem že mi dokazujete

že to naozaj zmysel má

je svetlo tam kde bola predtým tma

a už nezhasína

nemusí to byť drina

keď chce byť človek šťastný

za túto emóciu,

za tento pocit som vám vďačný

Autor Dávid, 20.06.2021
Přečteno 181x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Iva Husárková, Malá mořská víla, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí