Pár slov

Pár slov

Pryč, zmizet, nebýt.

nebo radši nežít?

Nenávist, vztek, slzy v očích

neuhodit, radši nebýt.

 

Povolují hráze 

půjde to pak snáze?

Tady nebýt, jinde žít 

najít uvnitř trochu klid.

 

Miluju tu Drndu jednu

na kolena klidně padnu.

Jak k ní by jsem chtěl jít

než život bez Života žít. 

 

Je to děsné Drndo milá

pocit života, Ty jsi dala.

Díky Tobě vnímám víc

že jsem dříve nebyl nic.

 

O Tobě tak mívám sny

po nocích se budím.

Tyhle krásné chvilky střádám

Na ty sny se těším 

 

~☆~

 

 

Autor Protos1182, 13.07.2021
Přečteno 237x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný, někdy tyto romantické slovní hrátky nejsou na škodu, ta Drnda musí být pěkná rošťanda :)

14.07.2021 14:11:21 | Ray Magini

Je... .

14.07.2021 15:05:25 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí