Samr najd

Samr najd

Anotace: A chuť vína...

 

Nepotrebujeme

vedieť svetové

jazyky

stačí len počuť

čo vraví ti

tvoja láska

ktorú cíti,

cítiš, cítime

 

Summer night

už len nájsť

a cítiť dážď,

tanec s ňou

chôdza mestom...

 

Blázniť sa

vo svetle lámp

pod hviezdami

summer night

sme tam sami

len ty, ja a vône

leta,

iskričky a vôňa tvojho

tela,

letmé pohľady,

tanec bez hudby

a moje pokusy

o prvé pusy,

bozk, ktorý dokáže

že je to skutočné

 

Summer night

už len nájsť

a cítiť dážď,

tanec s ňou

chôdza mestom

plná vášne je

ako chuť vína

ktoré ešte cítiť

na perách

 

Autor Dávid, 16.07.2021
Přečteno 192x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Léto budiž pochváleno,
na rtech zní tvoje jméno
když pod hvězdným baldachýnem
šeptá ta spojená se tvým stínem...
Krásný letní večer, Davi :)

30.07.2021 19:11:48 | Emily Říhová

Ďakujem a krásne leto Emily :)

31.07.2021 23:12:14 | Dávid

a krásné léto úsměvů, básnička jde do zpěvů

16.07.2021 20:12:03 | J's ..

Ďakujem :)

18.07.2021 22:17:10 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí