Na toaletě

Na toaletě

Anotace: Dekadentní básen z toalety :)

Sbírka: Verše z bytu

Spěchal jsem na velkou
a ukopnul si malíček
o futra hajzlu,s mísou mělkou
krev z něj neteče
ale stolice poteče z análu
do záchodu a přes trubky do kanálu

Vypadla ze mne šiška měkká
po několika minutovém zápasu
kdy,jak prvorodička řvu a hekám
přilepený zadek se nechce vzdát
jak tak sedím plastové prkénko studí
jelikož se na záchodě k smrti nudím
Autor Petr27, 10.08.2021
Přečteno 180x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí