Divná

Divná

Anotace: O nás

Kdo jsi
Já jsem voda z tůně, po který slůně stůně.
A ty si vítr.
Sám jsem mech, co měl pech.
Bez bezu neodlezu.
Slunce pálí.
Oči žhnou.
Nohy jdou.
Ruce hladí.
Baby radí.
Někomu to vadí.
Hadi ňák syčí na papiňák.
A vepře naložili do soli i pepře.
A tupé oči hvězd, rozkutáleli se po obloze.
Brány i vrány.
Létají tiše nad tím vším.
Autor umělec2, 14.08.2021
Přečteno 188x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, Akrij8, mkinka, Iva Husárková, Psavec, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí