Mistr v temné době

Mistr v temné době

Anotace: Výhra v dobách temna potěší o to více...

V temné to době, 

hrdinou sám sobě.

Hrát a pořád trénovat,

nikoliv jen bědovat.

 

Pak cíleně se bít,

dávné porážky smýt.

Dominovat, pokořit,

mistrovské dílo vytvořit.

 

Černé bílé na desce,

jak Ying a Yang ve fresce.

V juniorech zvítězit,

sláva, bude zase líp.

 

Obhajoba započne,

Dospěláci? No proč ne.

Tento turnaj vyhraju

A Hle!

Mistr ČR v piškvorkách je tu!

 

 

 

 

 

 

Autor boneslash, 15.08.2021
Přečteno 214x
Tipy 4
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí