Psychopat

Psychopat

Anotace: Aneb když měla autorka zlomené srdíčko:D

Srdce mě bolí,
moje srdce křičí,
jsou tu ti voli,
co mě bijí a ničí.
V srdci je rána,
snad dožiju se rána,
moje srdce puká,
proč jsem potkala toho člověka?


Cítím bídu a špínu,
těžkou hořkost ve vínu.
Cítím bolest a kaz,
já mám snad zlomený vaz.

Cítím se na dně,
špatně a vadně,
co je to se mnou,
čí je to vinnou?
Nemůžu jít dál,
nejspíš by ses mi smál.
Nemůžu se hnout,
do zapomnění plout.

Nemůžu prostě nic,
nevidím už ani na měsíc.
Je to pech a smůla,
jsi má noční můra.
Vidím, jak jdeš,
se smíchem mi lžeš.
Vidím tě, jak si žiješ,
tancuješ a piješ.

Vidím tvůj otravný stín,
že jsi blázen už vím.
Jsi psychopat a měl by ses léčit,
byl to tvůj nápad a já budu svědčit.
Autor Iliean06, 15.08.2021
Přečteno 140x
Tipy 7
Poslední tipující: Imaginant, Roser, paradoxy, Iva Husárková, boneslash, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za uznání

30.08.2021 18:32:35 | Iliean06

Poslední dvojverší je nejsilnější. Obecně ten konec má sílu.

16.08.2021 14:19:33 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí