Když přichází noc

Když přichází noc

Anotace: Když hvězda padá...

Když přichází noc

 

Když v den se stmívá 

a rodí se noc.

Svit síly strádá,

měsíc nabírá moc.

 

Hvězdy tančí.

 

Ten co nemá nikdy dost,

 Mezi dny,

přechází stále onen most

chodí dnem i nocí.

 

 slýchám vití vlčí.

 

Jak slunce zapadá

a přichází noc,

Když Hvězda padá,

já přeji si moc.

 

Ať každému sny splní.

 

Ten co nemá nikdy dost,

Těm co mají sny,

není zas tak prost.

Uchází dnem i nocí.

 

Dokud se Náš život nezastaví.

 

Autor Johnny 96, 26.08.2021
Přečteno 193x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Psavec, petrzal, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí