Dlouhovlasí princi

Dlouhovlasí princi

Anotace: pokud chceš číst čti..

Snažila jsem se více smát.
Snažila srdce své ti dát.
Snažil si se mít mě rád?

Mému úsměvu se vysmíváš.
Jen hanlivé slova užíváš,
do očích mých se nedíváš.

Smrti se dál nebojíš,
pro mě se teď nestrojíš,
ruce naše nespojíš.
Autor Linna, 29.08.2021
Přečteno 127x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí