Táto to koukáš

Táto to koukáš

Anotace: Táto to koukáš

Táto sleduješ z vrchu
jak se peru s každým dnem
ať si byl jaký jsi byl
láska vyhrála nad vším zlem
táto to koukáš viť
jak tvá kristýnka bojuje
že se nikomu nedá
a v mnohém vyhrává a boduje
snad mamku moc nezlobíš
a už žádné baby nelovíš
Autor kikin87, 07.09.2021
Přečteno 153x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Psavec, J's .., paradoxy, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí