Zima

Zima

Anotace: Ke každému z nás něco z tohoto textu sedí, co na zimě nemá rád :-)

Zima

Končí léto začíná zima, zas opražíme kabáty.

Začne řádit blbá rýma, cesty budou zavátý.

Protáhneme plynovody, radiátor začne hřát.

Ať nemáme tolik škody, do kamen dřevo nařezat.

Hlásili dnes v počasí, přes noc lehce zasněží.

Z rána že se vyčasí,o zimu ještě neběží.

Vylezu ven ráno v svetru, předpověď jim nevyšla.

Napadlo tu přes půl metru, a to prý zima nepřišla. 

Soused začal hrnout zrovna, ten jejich slavný popílek.

 odhážu ty bílé hovna, z domu kopu tunýlek.

V létě se potit jenom z tepla, v zimě zase z lopaty. 

Silničářům fréza klekla, tak házíš jako najatý.

Ti ocasy se zase diví, v zimě opět napadl sníh.

Řidičům se úsměv křivý, nejde jet po silnicích.

Proč nesypou více sole? Ať se ten sajrajt rozpustí. 

Do práce chvátáš, no ty vole, Pluh tě stejně nepustí.

To je ale zase pařák," v létě si zase stěžujem.

Pak jsme rádi za ten svařák, co si v zimě nalijem.

Vrstvy hader přes sebe, snad více než má cibule.

To je kosa, to zebe", ať už je léto ty vole.

Končí zima, jaro blíží, od lopaty bude klid.

Po té se ti oči klíží, za plyn chtějí zaplatit.

Z výdajů tě hlava bolí, lelze ti to na mozek.

Že kreténi srali soli, reziví ti podvozek.

Autor safalub, 01.10.2021
Přečteno 258x
Tipy 7
Poslední tipující: Nona, Iva Husárková, Markulka, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je život, co? Člověk je věčně nespokojen.

24.06.2022 20:24:53 | Nona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí